top of page

A QUI VA DIRIGIT   

El grup d'alt rendiment va dirigit a joves promeses de l'atletisme, que cerquen assolir grans reptes i objectius mitjançant un pla d'entrenament molt intens i de qualitat.

Amb aquest objectiu es va crear el "Xef’s Team"

QUI SOM?  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Xef’s Team és un grup d’entrenament de joves promeses amb unes condicions físiques molt bones per ser possibles integrants de la selecció espanyola. Tots són majors de 15 anys i viuen en diferents punts de la geografia catalana. El seu punt de trobada principal és Vilafranca del Penedès, on realitzen la majoria d’entrenaments i d’on n’és l’entrenadora, la Maria Carbó, ex atleta i llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, especialista en Alt Rendiment d’Atletisme i Entrenadora Nacional.

 

Tot i ser molt joves, el currículum dels atletes del Xef’s Team ja és envejable, doncs hi ha nombrosos campions d’Espanya,  Catalunya i atletes internacionals en Campionats d’Europa i del Món.

 

La filosofia del grup d'entrenament és molt clara: assolir els objectius individuals gràcies al treball individual i col·lectiu del grup, creant un ambient de treball agradable i constant superació.

 

 

HORARI I LLOC:

Dilluns, dimarts i dijous. Diari segons planificació.

 

 

ENLLAÇ D'INTERÈS:

http://www.labolsadelcorredor.com/xefsteam/

 

 

bottom of page