top of page
Logo Santsi 2021.jpg

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA 5a SANT SILVESTRE VILAFRANQUINA

Cursa organitzada pel Club Atletisme Vilafranca

 

28/12/2019

A Vilafranca del Penedès ja comença a ser tradició acomiadar l’any corrent pels carrers de la vila.

Enguany, el Club Atletisme Vilafranca ha tornat a organitzar la Sant Silvestre Vilafranquina i amb aquesta, ja en són quatre d'edicions. Any rere any han anat augmentant els nombre de participants passant dels 269, el primer any, als 370 d’aquesta última edició.

 

“La Vilafranquina”, com es coneix col·loquialment, és una cursa festiva, ràpida (de 5 Km) i popular que es realitza els últims dies de l'any pels carrers del barri de la Girada i el centre de la vila. Aquest any, es podia tornar a crear equips amb els amics, parents o companys de club per potenciar encara més l’aire festiu que caracteritza aquest tipus de curses.

 

El Club sempre ha tingut present la mainada, per això, abans de la cursa absoluta es va inaugurar la 5a edició, amb dues curses infantils. La primera va ser la Super Minisansi  per a infants nascuts entre el 2010 i el 2008 i la segona, la Minisansi per a nascuts entre 2007 i el 2005. En total van córrer 58 participants.

 

Els guanyadors infantils van ser:

 

 

La cursa absoluta va començar puntualment davant de l’Associació de Veïns del Barri de La Girada a les 18.00 h i 14 minuts i 44 segons després ja creuava la meta el vilafranquí Jauad Hssini de l’equip Simply Corrio. La guanyadora absoluta femenina, també de Vilafranca, va ser la Marina Travé de l’Esportiu Penedès, que va fer un temps de 18 minuts i 38 segons.

 

Els guanyadors per categories van ser els següents:

 

 

 

Organitzar una cursa  d’aquestes característiques necessita l’ajuda i el suport de moltes persones, que de forma altruista regalen el seu temps perquè la gent pugui gaudir corrent els últims dies de l’any. Més de 50 persones (atletes, familiars, amics i molts dels infants de l’escola del CAV) han col·laborat enguany per poder fer possible la 5a edició de la Sant Silvestre Vilafranquina.

 

A totes i tots, MOLTÍSSIMES GRÀCIES! 

 

 

 

logo.png
bottom of page