REGLAMENT CURSA DE SANT SILVESTRE VILAFRANQUINA 2019

 

  1. La 5a edició de la Cursa Atlètica Sant Silvestre Vilafranquina tindrà lloc el dissabte 28 de desembre del 2019.

Les sortides i arribades de les curses tindran lloc davant de l’Associació de Veïns del Barri de La Girada (Rambla de la Girada 15, de Vilafranca del Penedès).

 

 

2.      La cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi. El mínim d’edat per participar a la prova absoluta és de 12 anys. Els menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult com a responsable d’ells, i els tutors legals hauran de lliurar una autorització firmada quan recullin el dorsal del menor. El document d'autorització s'adjunta al final d'aquest reglament.

3.      El tancament de la cursa de 5 Km es produirà al cap de 45 minuts d’haver començat la cursa.

4.      Tota la informació la trobareu a la web:http://www.cavilafranca.cat/santsilvestre.

5.      La distància de la cursa absoluta és de 5 Km en un circuit urbà. En el cas de la cursa infantil hi haurà dues curses, una de 500 m i una altra de 1.000 m.

6.      Hi haurà avituallament a l’arribada.

7.      Les categories de la cursa absoluta són les següents:

a. JÚNIOR: 12-18 anys

b. SÈNIOR: de 19-44 anys

c. VETERÀ: més de 45 anys

d. EQUIP:     a partir de 12 anys

8.      Els EQUIPS estaran formats per un mínim de 4 persones i un màxim de 10.

Hi haurà tres categories d’equips:

            a. Masculí

            b. Femení

            c. Mixt

8.1.     Una persona inscriurà a tot un equip i aquesta farà el pagament total de tot l’equip.

8.2. Si una persona s’ha inscrit individualment i, posteriorment, vol pertànyer a un equip ja inscrit haurà de notificar-ho a l’organització abans del dia 20 de desembre al correu: santsilvestrevilafranquina@gmail.com i se l’inclourà a l’equip, sempre que aquest no tingui les deu places completes. Aquest participant no podrà gaudir del preu especial per equip.

9.  Hi haurà premis per als 3 primers classificats masculins i femenins de la general i els 3 primers masculins i femenins de cada categoria. Els premis individuals no són acumulatius.

També hi haurà premi per al millor equip masculí, el femení i el mixt tenint en compte les quatre millors posicions de cada equip (premi acumulable).

A les curses infantils hi haurà copa per als 3 primers classificats femení i masculí, que seran lliurades en finalitzar les curses infantils.

9.1.  Es premiarà a la millor disfressa de la Sant Silvestre amb un premi especial.

10. PREUS:

 

* Caldrà ensenyar el carnet federatiu a l‘enretirada del dorsal; en cas que no es disposés d’aquest carnet, caldrà abonar 1€ extra per fer l’assegurança.

Un cop realitzat el pagament no es tornarà l’import si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització.

11. Les curses infantils estan obertes a nens i nenes d’edats compreses entre els 6 i els 11 anys.

 

 

Caldrà apuntar-se  el dia 28 de desembre fins a 30 minuts abans de la cursa a l’Associació de Veïns del Barri de La Girada.

12. La inscripció a la cursa absoluta es podrà fer per internet a la pàgina web http://www.cavilafranca.cat/ i es tancarà a 450 inscrits.

13. El termini màxim d'inscripció ONLINE serà el divendres 27 de desembre. Per motius d’organització, tothom que s’hagi inscrit abans del dimecres 18 de desembre tindrà el dorsal personalitzat. En el moment de fer-se la inscripció via internet el/la participant rebrà un correu de conformitat.

14. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes o de força major.

15. Tots els participants, pel sol fet d’inscriure’s a la cursa, rebran una bossa del corredor.

16. El dorsal i xip es recolliran els dies i horaris que estableixi l’organització.

17. El fet de no enretirar el dorsal i el xip en els dies establerts per l’organització, significa renunciar a participar a la prova.

18. És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col•locat a la samarreta de forma visible. Així com també l’ús del xip de cronometratge (que facilita l’organització).

19. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.

20. Els corredors assumiran els danys i perjudicis personals i materials que es puguin causar a si mateixos o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte.

21. Les persones amb discapacitat visual han d’anar degudament identificades, així com la persona que els faci de guia. Els guies aniran sense xip.

22. Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits i resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta.

23. L’organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç en cas que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte, l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

24. L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat de l’atleta.

25. El fet d’inscriure’s a la cursa, implica l’acceptació d’aquest reglament.

26. En cas de qualsevol dubte, es podrà contactar a través del correu santsilvestrevilafranquina@gmail.com

27. Les imatges que facin dels participants es podran utilitzar per fer difusió de la mateixa prova o les següents edicions.

Documentació:

Imatge_distancia_curses.png
Imatge_preus.png
logo.png
Imatge_horaris_curses_infantils.png