Logo Santsi 2021.jpg

REGLAMENT SANT SILVESTRE VILAFRANQUINA 2021. Francesc Vizcaíno

 

1. INFORMACIÓ

 

La 6a edició de la Cursa atlètica SANT SILVESTRE VILAFRANQUINA Francesc Vizcaíno se celebrarà el dimarts 28 de desembre del 2021.

ULL! NOVA DATA DISSABTE, 5 DE MARÇ DE 2022

 

Les sortides i arribades de les curses tindran lloc davant de l’Institut Nou Vilafranca 2 (carrer de la Vinya) del Barri del Molí d’en Rovira a Vilafranca del Penedès.

ULL! NOUS HORARIS

 

 

La cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi. El mínim d’edat per participar a La Santsi és de 12 anys.

Els menors de 18 anys requereixen l’autorització d’un responsable en el moment de realitzar la inscripció.

 

2. INSCRIPCIONS

 

Tota la informació i les INSCRIPCIONS estaran disponibles a la web del Club Atletisme Vilafranca http://www.cavilafranca.cat

 

No es podran realitzar inscripcions a La Santsi presencialment el mateix dia de la cursa. Les inscripcions a La Santsi es tancaran quan l’organització ho publiqui a les xarxes socials (web i instagram).

 

Les inscripcions a les curses infantils es realitzaran presencialment fins a 30 min. abans de la sortida.

                  

3. CIRCUIT

 

La distància de La Santsi és de 5 Km en un circuit semiurbà, d’una única volta, sobre asfalt i terra batuda. Bona part d’aquest circuit no té il·luminació, i es correrà de nit, per això, serà necessari portar frontal.

 

Hi haurà dues curses infantils: la Supermini de 500 m i la MiniSantsi de 1.000 m. Per a aquestes curses no s'ha de portar frontal.

 

A les tres curses hi haurà un únic avituallament a l’arribada.

 

L’organització podrà modificar el recorregut per causes alienes i/o de força major.

 

4. CATEGORIES

 

Sant Silvestre 5 Km

    

JUVENIL: 12 a 17 anys (2010 - 2005)

JÚNIOR: 18 a 27 anys (2004 - 1995)

SÈNIOR: 28 a 39 anys (1994 - 1983)

VETERANA: 40 a 49 anys (1982 – 1973)

MÀSTER: 50 anys i més grans (1972 i anteriors)

 

 

Supermini 500 m i MiniSantsi 1.000 m

 

SUPERMINI: 5, 6, 7 i 8 anys (2014 - 2017)

MINISANTSI: 9, 10 i 11 anys (2011 - 2013)

 

 

5. PREMIS

 

Sant Silvestre 5 Km

 

Hi haurà premis per a les 3 primeres classificades i els 3 primers classificats de la general i a la primera classificada i el primer classificat de cada categoria.

Els premis individuals no són acumulatius.

           

També hi haurà un únic premi especial per a l’equip amb la millor disfressa, escollit per l’organització i el públic assistent. Els equips han de tenir un mínim de 4 persones i un màxim de 10 persones.

    

 

Supermini 500 m i MiniSantsi 1.000 m

 

A les curses infantils hi haurà premis per a la primera classificada i el primer classificat de la Supermini i la MiniSantsi.     

6. PREU D’INSCRIPCIÓ

 

*Per sol·licitar el cupó de descompte d’Atletes i socis del CAV, abans de  tramitar la inscripció, es podrà fer de les següents maneres:

 

al mòbil 609 96 01 67 (Alba)

al mòbil 629 94 36 94 (Ester)

enviant un correu a info@cavilafranca.com

 

Una vegada realitzat el pagament no es tornarà l’import si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització. 

Tots els/les participants, pel sol fet d’inscriure’s a la cursa, rebran un obsequi.

 

7. RECOLLIDA DE DORSALS

 

El dorsal amb el xip es recollirà els dies i horaris que estableixi l’organització. S’avisara per les xarxes socials (web i instagram).

 

És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col·locat al davant de la samarreta de forma visible.

 

8. DRETS D’IMATGE

 

Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits i resultats. També permeten la cessió  de fotografies realitzades durant l’esdeveniment esportiu. Aquestes imatges es podran utilitzar per fer-ne difusió a les properes edicions.

 

9. RESPONSABILITATS

 

Els/les participants assumiran els danys i perjudicis personals i materials que es puguin causar a si mateixos o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte que no estigui coberta per l’Assegurança col·lectiva d’Accidents en actes esportius (carreres) concertada pel Club Atletisme Vilafranca (CAV) per a aquesta 6a Edició de la Sant Silvestre Vilafranquina 2021. Francesc Vizcaíno.

 

L’organització recomana als/les participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte, l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el/la corredor/a durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

 

L’organització pot demanar el DNI o qualsevol altre document d’identitat per comprovar l’edat de l’atleta.

 

Per a qualsevol dubte o reclamació es podrà contactar a través del correu santsilvestrevilafranquina@gmail.com

 

Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.

 

El fet d’inscriure’s a la cursa, implica l’acceptació d’aquest reglament.

Documentació:

Quadre_horaris_curses_05032022.png
Quadre_preus.png
logo.png